Saturday, February 26, 2011

Genting Highlands

Tahun lepas kami pergi outdoor
kali ini kami pergi indoor je pulak
Alhamdulilah tempat salji pun kami sempat pergi

Ambil tiket pakej untuk famiy 2 dewasa 2 kanak2.

Rasanya harga dalam rm 108 ..untk indoor sahaja
tempat salji lak RM 20 untuk dewasa RM 15 kanak2..
terasa mahal jugak tapi nak pergi oversea lagi mahalkan
masuklah juga...
tapi kat snow world ni tak dibenarkan ambil gambar
tapi ayahnas ambil juga...curi2 ambil

termasuk letak sekeping  je gambar
sebab masalah hari tu

yang ni gambar berbayar

3 comments:

Nana said...

saya byk kali g genting
tp xpenah msk umah salji
masa bawa damia plak xleh msk sebab ada had umur
rasanya umr 3/4 thn kot br bole msk

e.l.i.z.@ said...

eli pun xpenah lg masuk kt salji ni..nk kena try gak ni

alfa juliet said...

ermm bestnya..kena gak gi genting sekali..tak mo anak2 jakun

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015