Wednesday, February 2, 2011

Makan lagi

Entri dah kebelakang sikit
hari ahad tu kan hujan je...
masa tengah hari tu tak lapar sangat
dah pukul 3 tu terasa lapar
jadinya ibuayu masaklah nasi makan dengan cencaru sumbat
goreng 3 ekor..ibuayu makan seekor



malam tu round2 pekan
tiba2 lak perut lapar
suruh ayahnas order makan
teringin nak makan sup and daging goreng kunyit
masa ayahnas order makan by phone tu ibuayu dah masuk Family store


so masa nak gi ambil makan tu tanya ayahnas apa dia order 

sup ayam
"



daging goreng kunyit halia
"

nasi goreng kampung


dan yang kelakarnya yang ni
ada ke ayahnas order waktu hujan2 and cuaca yang tersangat sejuk
rasanya tahu tak apa dia
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
 


teh AIS
teh o AIS
Milo AIs

siapalah nak minum sejuk2 ni...
kalau hari biasa pun selalu order 2 je minuman
yang ni sampai 3 tak kena cuaca betul

2 comments:

[-suziey-] said...

hubby's feveret caru belah bakang..heeh..

hahaha lawak la plak..ye la..time ujan2 minum ais..adeii mau batuk dibuatnya..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hujan2 memang cepat lapar..ader jer pk nak beli apa, nak masak apa..sampaikan kadang2 kalau boring sangat, jemput2 pisang pun laku jer kat rumah ni...

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015