Wednesday, February 23, 2011

Tolong.....Tolong


Macamana ni ..dah tak boleh upload gambar

rasanya sebelum ni ada baca kat blog lain tentang masalah ini

tapi masa tu tak ambil endah sebab tak kena

la ni bila dah kena tak ingat lak baca kat blog sapa

tolong ye sapa2 yang tahu selesaikan masalah ini

Terlebih dahulu ibuayu ucapkan terima kasih
.
rasa tak best kalau buat entri takde gambar lak.

5 comments:

.: iEyLa :. said...

erm..klu sis right click kat pix tu then click "copy image location"..
then masuk kat from a URL tu...
tp tu tuk msukkn ic yg de url la..huhu..

mama tisya said...

bole tgk entry kt sini utk setetl prob ni

http://mamatisya.blogspot.com/2010/10/selagi-tk-puas-hati.html

Ana Suzana said...

kat blog kak eynda ada.. kena belek2 la nanti.. hehehe..

alfa juliet said...

kadang2 memang jadi gini..blogspot pun ada pasang surut

eynda said...

dah boleh ke? create email & id blogger baru...pastu admin invite yg baru tu jadi author :-)

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015