Sunday, February 6, 2011

Terasa sayu..

Rasanya  banyak jugak entri sebelum ni yang ibuayu cerita pasal anak sedara yang study kat MRSM terendak
Alhamdulilah masa PMR tahun lepas dia dapat 8 A.
dan bila dia mohon MRSM taiping dia berjaya ke sana
Esok dia nak gi daftar..

Selama ni kalau tak balik bermalam 
pastinya ibuayu akan ambil dia balik ke Masjid Tanah ni
Riuh jugaklah rumah ni bila dia ada

Plan tahun ni kalau dia outing ke rumah ibuayu nak minta tolong dia ngadap Fauzan
tolong ajarkan BI ...
tapi semuanya tinggal kenangan

malam ni rumah ibuayu banjir
ibuayu and fauzan sama-sama bertakung airmata
masa menaip entri ni pun bertakung gak
terasa sayulak bila dia takde kat sini

walaupun boleh jumpa lagi di masa cuti tapi rasanya lain
kalau Kak Long baca entri ateh ni
Ateh harap kak long akan menjadi insan yang berjaya di dunia dan akhirat
Ingat walau dimana kita berada jaga diri dan budi bahasa
Luv U so much...

inilah dia
Nur Athilah Izzati




3 comments:

Muhammad Burn said...

Salam. MRSM Taiping yer... bagus MRSM tu... budak bijak2... 4 flat berlambak... cikgu pun rajin2... tapi syg, banyak budak MRSM Taiping berlagak sket. Dah memang jadi budaya budak skolah pandai. dan kalau masih ada, sorang cikgu kepala senget kat situ. blaja elok2 la yer. slalu memang masa depan cerah la... yang penting bukan bijak je, tapi jadi manusia yg baik...

Orang Kampung said...

ala.. comelnya anak sedara ibu ayu..
hihihihi

ibuayu said...

burn: ye ke berlagak..kena basuh anak buah ni awal2...tq ye

org kampung: tq..

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015