Wednesday, February 9, 2011

Domino's Pizza

 Cerita kami ke Senawang malam tu kerana ada budak nak makan  pizza

dan nak makan pizza Domino's lak tu

ibuayu tak pernah order pizza ni and apatah lagi makan di sana

selalu gi kajang je dapat makan
ialah melaka mana ada

dan bila sampai termanggu2 jugak macamana nak order
dan sangat terperanjatnya juga pilihan air sangat kurang..
jangan mintak milo ais ye...

terpaksalah order jus epal ..semua org boleh minum

lepas tu lak makan piza tak de pinggan ye...dengan kotak2 tu letak atas meja
dan yang terakhir minum lak bukan pakai gelas kaca
tapi cawan Pakai buang ye...
tapi Pizzanya memang sedap...
ambil yang nipis..aduhai ibuayu lak yang teringin kali ni


tengok kotak dan cawan 

 

sambung makan dalam kereta
 

perangai terkini yang tak sudah
 


tapi lepas ni kalau teringin nak makan Dominos tak payah gi senawang
sebabnya bila kami balik kg hari tu kami ternampak ...
Dominos KINI DIBUKA berdekatan dengan pasar borong Batu berendam
tapi hingga kini ibuayu tak bagitahu fauzan
kalau dia tahu confirm merengek nak makan pizza

berdekatan tu ada kedai steamboat

dah ngecek ayahnas teringin makan kat sini
tak tahulah bila dapat makan
dan tak pernah makan steamboat pun walau sekali..huhuhuhu
kesiankan...

macamana ye nak order steamboat ni lak
nanti jadi rusa masuk bandar rupanya

3 comments:

alfa juliet said...

sedpanya..dpt gaji memang hentam ni dulu

ibuayu said...

alfa:betul tu ni pun rasa teringin lagi

Nana said...

huihh
dah lama xmakan pizza
mgu dpn dpt la kot
wat bday kwn opis

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015