Friday, February 4, 2011

Harga Sayur memang mahal ke????

Pagi tadi gi pasar 
tujuan utama nak beli daging and ayam

lepas tu singgah beli sayur
rasa sangat terkejut bila terdengar peniaga tu mengira
kacang panjang RM 3.50
kalau pasar malam baru seiikat RM 1.00
kalau Family Store pun mesti tak sampai harga tu


sikit je bukan banyak pun....

ni gmbr dari google

yang warna hijau tu
sayur yang hijau ni sekotak RM 2.50
memang harga dia macam ni ke...
ialah dah jarang sebenarnya gi pasar ni
tapi sebab dah terpaksa  tu yang beli gak
geram betul dengan orang yang suka ambil kesempatan ni..

1 comment:

a kl citizen said...

saya pun dah lama tak ke pasar ... :)

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015