CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik..klik

Followers

Tuesday, January 8, 2013

Motif Aizat pegang Mug masa Juara Lagu

Masa mula-mula tengok aizat nyanyi heran betul 

apa motif aizat pegang mug

tapi masa tengok juara lagu tu pun tak fokus sangat


so malam ni tengok semula nyanyian aizat

oh rupanya ada gambar yuna kat screen besar yang juga sedang pegang mug

so menunjukkan walaupun mereka jauh tapi mereka 
seolah2 ada bersama

itu pendapat ibuayu je pun

tunggulah kalau ada wartawan  tanya kat aizat
hehe

tapi hati ni tertanya2 jugak kenapa uji rashid tak jadi nyanyi
and teringin juga nak dengar mcmana kalau uji nyanyi
mesti lembut dan mendayu2 agaknya

aizat nyanyi pun suka gak tapi key dia macam rendah tak puaslah

5 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

aizat dh jawab kat rancangan meletopp malam td, kak..
Aizat ckp..masa rehearsal...dia berlatih sambil pegang mug sebab masa tu dia nk perabeskan air dia. Tetiba dia rasa selesa pulak pegang mug tu dari dia letak tangan kat dlm poket jer...

Bg sy...ok jgk pegang mug tu sebab nampak santai kekonon ala kaberet gitu, hahaha..(tgk suasana kaberet pun dlm citer p.ramlee aje, kuikui..)

azhariah zuber said...

dia pgg mug sbb nak tunjuk lagu tu santai n relax

ibuayu said...

tq ina..tak sempat tengok meletop..gitu ceritanya..hehe

ibuayu said...

azhariah: tengok aizat nyanyi pun santai je

nik ros said...

persembahan yg simple dan sempoi kan. suka tgk bila yuna muncul..hehe