Monday, January 21, 2013

Dating di Casa Rasa Sayang Masjid Tanah


Sebelum ni dengar cerita je
tak pernah nak cuba
tapi malam ni ayahnas teringin nak makan western
(anak2 kami kat kg)
fauzan siap pesan ambil dia ahad petang

 So kami gi datinglah kiranya ni
tempat dia jalan nak ke Sg Tuang
Kalau bercuti di pengkalan Balak bolehlah cari

Tempat dia cantik
bersih kemas
tepi pantai lagi
asalnya ini rumah persendirian
tapi sekarang dia ada juga buat sewa bilik selain tempat makan 


dibuka jam 4 ptg hingga 12 malam
hari khamis tutup
orang berdating

air dia kaw betul

ni yang ibuayu order
sizzling steak


ayahnas punya lamb chop
banyak jugak lamb dia

secara keseluruhan rasa yang sangat sedap
daging dia terasa sedaplah
sos nya pun best
harga memang agak mahal sikitlah
tapi kata orang berbaloi dengan rasanya

ada rezeki kena datang lagi
masa makan tu asyik cerita je kalau fauzan ada memang dia suka
anak bujang tu hantu western lepas tu memang suka dengan kambing
bab2 makan ni kalau anak takde macam tak smapai hati je kan







2 comments:

asmah yusof said...

salam syg kak ayu..
sama la asz....pnh dgr jer...tp belum berkesempatan p...blk nnti nak try la :))

Ibuhani said...

Skali skala dating itu perlu! Mengeratkn lg ksh syg.....

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015