CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik..klik

Followers

Thursday, January 10, 2013

Meeting 4 hari berturut2

Bukan nak mengeluh pun

tapi bila dah lama cuti

biasalah lambat nak panas
bukan apa badan ni macam  tak berapa sihat naik sek ni


memang berharap agar sembuh dan sihat sepenuhnya

memang x sakit apa
tapi asyik tak sedap badan

ketika ini kesihatan lebih berharga dr segala2nya


sambil meeting asyik ambil gambar

kitakan kamerawoman sek....

sbap guna hp je




6 comments:

MulutPayau said...

Assalamualaikum dik..salam kenal..
Bila dah lama cuti, mmng rasa lemau jer badankan...akak pun mcm tu jugak...

Ibuhani said...

slmt kembali bertugas cikgu ayu...

ALoNa CintamaniszLite said...

miting2 ada makan2 tak, kak?? hehe..
selalunya mesti ada..

ibuayu said...

mulut payau: rasanya mana2 sek macam ni sibuk meetingkan..salam kenal juga dah follow blog sana..

ibuayu said...

ibuhani: tq kak..

ibuayu said...

ina: meeting pembukaan masa cuti sek tu ada..meeting2 biasa ni takde dah hehe