Saturday, March 30, 2013

Target ke Seluruh malaysia Tercapai

Alhamdullilah
memang dulu ibuayu berangan nak jalan -jalan satu Malaysia

dan kini impian jadi kenyataan

negeri terakhir yang harus ibuayu jejak ialah Sarawak
dan pada 25 hingga 27 MAC hari tu
impian dapat direalisasikan

ialah kita bukan orang kaya
 target jalan satu Malaysia je hehehe


kami gi Sarawak 
25 hingga 27 Mac
nanti ibuayu cerita detail ya
sebelum nak pergi sana hari2 study
cari tempat makan sedap
cari mana nak duduk
kereta nak sewa
and kat mana nak melawat
kami tak ke pasar serikin
sebabnya pasar ni hanya dibuka pada hari Ahad 

so maklumat yang dah dapat tu perlu disenarai pendekkan pulak
ialah hari Isni kami gi flight petang
so dah macam rugi sehari gakkan


so untuk percutian kali ni ibuayu akan bagi detail setiap satu
supaya untuk yang rancang nak gi Kuching 
bolehlah jadikan panduan walaupun tak sempurna mana
nak buat part by part ya
harapnya masa mengizinkan







 

6 comments:

nik ros said...

nik pun tak kaya. target pun nak jelajah malaysi jugak. tak pernah lagi pi sabah dan sarawak

// Miss Mustache \\ said...

Wah, bestnya Cikgu Ayu!. :D

Emy Omar said...

Wah,kak Ayu dah sampai Sarawak.Saya ni entah bila la nak sampai n
P/s:kak,kedai jual popiah basah tu bukak dari hari Isnin-Sabtu. Pukul 3ptg dah mula berniaga

odah said...

salam

kita pun tak kaya gak target nak mcm tu gak, tapi tak tercapai-capai lagi...insyaAllah ada rezki tercapa jugak kan..kan insyaAllah...

Fifi Nadhrah said...

salam kenal dari fifi..

fifi pon da round 1 malaysia.. last feb 2011 negeri sarawak jugak negeri last!~ hihi..

ALoNa CintamaniszLite said...

Alhamdulillah...sy dh sampai semuanya ujung tahun 2008..ke sabah dan sarawak sekaligus. Tu pun tiket penerbangan ayah sy yg sponsor utk kitorang 5 beranak, ngee..

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015