Friday, March 8, 2013

Barang Percuma

Siapa yang tak suka terima barang percuma ya

tapi ada orang tak tahu yang bila  kita  beli barang elektrik 
kita boleh minta hadiah dr kedai tu
dulu ibuayu pernah dapat pengukus
dapat towel
tebal juga towel yang diberi

inilah barang percuma tu
lupa nak rotate hehe
ingatkan bekas ni satu



bila buka ada dua rupanya
comel je
suka sangat2
 


dapat hadiah ni sebab beli TV LED
orang lain berkurun dah beli 
kami  ni baru teringin nak beli
itupun sebab
tv besar gabak tu macam dah hilang warna
bila dekoder astro mula meragam
inipun minta bayar dua kali
dapat harga cash
and terperanjat bila dia bagi harga special sangat
alhamdulilah rezeki





so bila hantar kedai orang tu suruh tukar beyond
and dia boleh buatkan link dalam bilik
tu yang penting tu
so kami pun bersetujulah

ganti tv depan je
tv dalam bilik masih tv gabak

yang bawah ni tv depan dah masuk bilik fauzan
yang bilik fauzan ni ada orang nak sedekahkan kat bilik muzik dia kot
hehehe
tv alam bujang tu penuh kenangan



2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Tv barucantikkkkk

nik ros said...

wah tv baru.siap dapat free gift lagi

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015