Saturday, March 16, 2013

Hadiah Printer untuk Majlis Perpisahan


Ingat tak post sebelum ni pernah tulis

inilah sebabnya
Tahun ni kan ayahnas dah berpindah sekolah baru
sekolah lama tu ayahnas dah berkhidmat 16 tahun

jadinya khamis lepas ayahnas dijemput ke Jamuan perpisahan
di Hotel Permaisuri di Stadium Hang jebat 

so macam biasalah kalau dah dijemput
kenalah bawa sesuatu sebagai kenangan 

so mulalah mencari idea apa nak bagi
hasil perbincangan dengan si isteri ni punya idea

kalau bagi benda lain tu macam klise lah
ce fikir sesuatu tapi manfaat utk semua
so ibuayu cadangkan ayahnas beli printer and terus buat tempat inkmurah
 Printer paling penting kat sekolah
kiranya hadiah ni manfaat untuk guru and pelajar

kiranya dah bincang dlm 2 minggu
tapi sebab barang tak de malam sehari sebelum gi jamuan baru dapat bendanya


tampal kat dalam and kat luar
kalau guna printer mesti diaorg ingat ayahnas..hehe



jenuh jugak nak menyampulnya
ialah bukan boleh terbalik2 sebarang
tumpah lak dakwatnya


ibuayu ni kalau jamuan sekolah ayahnas selalu join
tapi bila tang ayahnas
ibuayu tak sanggup pergi sedihlak rasanya

bayangkan kalau ibuayu kena pindah dari sek sekarang
mesti banjir rasanya
lainlah kalau kitabersedia nak berpindah
itupun sedih gak....

3 comments:

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

ziarah sini dipagi minggu =)

Ibuhani said...

berguna printer tu kat sekolah......setiap kali digunakan pahala yg ayahnas dpt.....saham akhirat tu!

ALoNa CintamaniszLite said...

printer mmg penting....kat umah pun sama penting. anak2 nk print keje sekolah dan sebagainya..

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015