Wednesday, March 13, 2013

Tak sampai sebulan beli 2 printer

Untuk seorang guru 
printer ni satu keperluan
ada laptop takde printer pun tak bermakna
and kalau nak beli printer mestilah yang ink nya murah

sekarang ni byk model boleh beli
sebelum ni memang beli Brothers
la ni ayahnas  dah jatuh cinta dengan canon

beli canon pertama sebab keperluan 
beli canon kedua ada kejutan

kemudian cerita ya

 

ayahnas beli model ni
siap dia pasang ink luar baru RM 259 rasanya
memang murahlah
sebelum ni ada call satu kedai
dia bagi harga printer ni dlm 210
tapi kalau nak ink kat luar tu kena tambah rm 159
mahal kan..
and kedai yang kami beli ni kedai Melayu
so bangga sangat bila mereka boleh offer harga yang macam ni murah
moga bisnes mereka diberkati amin...


3 comments:

nik ros said...

murah sgt la tu. best nyer

Ibuhani said...

wah! sorang satu printer.....tp betullah ink printer mahal kan!

azhariah zuber said...

sy mmg xleh hidup tanpa printer

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015