Monday, March 18, 2013

Jatuh cinta dengan SUARA ayahnas

Satu rumah ni  memang dah maklum
ibuayu memang suka sangat dengan kemerduan and kekacakkan
anuar zain
hahaha

jgn marah ya bang
tapi berbalik dgn jatuh cinta dengan ayahnas lak
jatuh cinta dengan suami sendiri memanglah dr dulu
sejak kami digossipkan di maktab
dan memang tahu pun ayahnas suka menyanyi
malah selalu gak ayahnas buat persembahan dengan band maktab
tapi masa tu talah puji suara ayahnas sedap sangat
nanti kembang semangkuk dia
masa bercinta dulu 
ayahnas ada gak buat kaset 
tape suara dia sambil main gitar
masa tu memang angaulah
buat pulak lagu kau isteriku kopratasa
waduh layan kaset je masa tu
and ayahnas ni buka orang yang kalau kita suruh nyanyi dia nak nyani
lagi2 lagu anuar zain
memang dia tak nyanyinya
ialah sendriri tahu suara tak mcm anuar zain
hahaha
dah ibuayu start jatuh cinta semula 
bila ayahnas rakam suara dia dekat kedai
buat lagu cintan cintun
lagu yang dia rakam tu lagu sekolah
ialah sekolah baru mana ada lagu sekolah lagi
so ayahnaslah yang cipta lagu tu 
lirik cikgu lain
and bila dah dapat kelulusan KPM tentang lagu tu
ayahnas kenalah rakam lagu tu
supaya masa perhimpunan budak nyanyi dengan iringan CD
takkan nak bawa turun keyboard hari2 kan
ada minus one..ada suara ayahnas
tapi pagi sabtu tu ayahnas dengarkan lagu tu kat dlam kereta
wah feeling2 jatuh cinta lak
rasa bersemangat
macam suara Roy pun ada
lagu sekolah dia memang senang nak ikut
faiz pun suka follow lagu tu
nantilah kalau sekolah dia dah luluskan ibuayu dengarkan kat blog lak
P?S: kalau abang baca blog ni  (memang baca pun ) ayu nak abang tahu
ayu bangga dengan kebolehan yang abang ada..tapi ayu pun teringin abang rakamkan lagu khas untuk ayu
LUV U so much....

1 comment:

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015