Thursday, April 18, 2013

Western Food

Semalam teringin makan western food
ayahnas follow je

kami pergi ke tempat yang tak pernah cuba
prinsip kami
kalau sedap mai lagi

kedai ni kat area Alor Gajah
dekat dengan Seri Pengkalan

Masa sampai boleh tahan juga ramai orang
tpi servis dia cekap

ibuayu order chicke chop (RM12)
dua beranak tu order lamp chop(RM 18)

sos dia bukan black paper
tapi rasa dia memang sedap

harga makanan tu rasanya berbaloi
tapi air dia tu rasanya mahal skit
air buah RM 4
milo ais RM 4
milo suam RM 3.50



4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

mavelessss...

Emy Omar said...

Saya pun suka pegi makan western kat situ kak Ayu..servis dia ok,byk pilihan dan yang paling penting rasanya berbaloi dengan harganya

nik ros said...

sedapppnyer...dah lama tak makn western food gini

Ibuhani said...

portion mknn pn nmpk besar......berbaloilh dgn harga ye....

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015