Wednesday, April 17, 2013

Portable Speaker

Pertama kali terpandang benda ni dijual di FB
hati sudah tersangkut
dengan harganya yang dirasakan sangat2 berbaloi
ibuayu pun gi order

alhamdulilah service 
yang sangat cekap

bila dah dapat teruja sangat
ialah pink lagikan

tapi bila bawa balik rmah
benda ni dah jadi macam hak milik si bujang
dia masukkan memory hp
and dengar lagu yang diupload
wah ibu tak rasmikan lagi dia dah guna



and hari ni ibuayu gunakan masa mengajar muzik
bunyi dia memang kuat
lepas tu cara nak guna mudah je
kita charge siap2
tak payah guna wayar apa
tak payah sambung kat laptop pun boleh guna

ibuayu ajar lagu Suka Hati Tahun 1
lagu ni banyak pergerakan
ajar step kat kelas

kemudian ajak murid2 ni turun gi padang
(padang sebelah je dengan kelas)
bukan main suka anak murid
cikgu pun rasa seronok je mengajar

benda ini namanya Portable Speaker
ibuayu oder  kat FB ni  TICE SU
cikgu juga
harga cuma RM 76

selain dari benda ni ada juga benda lain yang dijual
dan untuk cikgu2 nak beli BBM kat sinilah tempat yang paling Best

4 comments:

Emy Omar said...

Menariknya kak Ayu benda ni..Emy nak pg skodeng gak la fb org tu

syariza09 said...

oooo first time tahu pasal benda ni, sangat2 berguna jugak yerr

nik ros said...

menarik jea. mesti seronok bebudak blaja.

Ibuhani said...

pink colour lg...... :)))))

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015