Monday, January 3, 2011

Senarai semak Teka buku ibuayu

KEMASKINI YANG TERKINI
 "
Maaf sekiranya lambat umumkan pemenang
Maklumlah 30 dan 31  tu ibuayu masih exam lagi
lepas tu prepare nak buka sekolah
kemudian buat link ni

Pertamanya terima kasih untuk semua yang sudi join ye...
Jadi mohon kepada semua peserta untuk semak samada senarai nama anda ada ke tak
lepas tu tengok bilangan buku yang ibuayu taip betul ke salah
dan ada yang ibuayu tak jumpa link contest ni

jadi apa2 tolong tinggalkan jejak di entri ni ye
ibuayu bagi tempoh 3 hari
selepas 3 hari segala keputusan adalh muktamad
dan segala permintaan tidak akan dilayan
keh3..macam masuk pertandingan sekolah je



21 comments:

imanmom said...

salam,saya ada dah

aanie said...

ok..dah semak...:)

aida4eva said...

ada link saya :)

Farah Hanim said...

name farah dh ade dlm list :D

kakyong said...

link kakyong ade... thanks & gud luck utk semua

shera haifa said...

link shera dh ada

akubersamaCahya said...

ada ^^ and betul hehehe

ibuafiqahhuzaifah said...

salam

nama ibuafiqahhuzaifah dah ada dalam list..
TQ

Sari said...

salam ibu ayu..
ingat xder nama tadi..rupa2nya bil buku yg saya teka tu bukan kaler putih..hehe

Kehelan said...

salam

dh checked! :)

anin said...

ini link
http://seindahbayu.blogspot.com/2010/12/teka-buku-ibuayu.html

hrp jumpala ye

Izzatul Iman said...

Ok...ada dan jumlah buku betul

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com

:: Zanna :: said...

ni zanna punya n3...

http://gacontestzulyana83.blogspot.com/2010/12/teka-buku-ibuayu.html

tq~~ mohon updated..^.^

bunga_ros said...

link Ros ada.. Tima kasih ayu.. ^_^

adYna said...

salam.dah check me ada :)

aisYah (", said...

link sy sudah ada! :)

FaFa said...

semua dah betui...

FiDa♥♥♥♥ said...

tanks ibuayu..ok dah betul :)

fideila said...

link betul jumlah pun betull..hehe.hope jawapn pun betull

:: Zanna :: said...

ok tq update.. ^.^

LyNn'Azlina said...

nama lin pun dah ada..berapakah jumlah sebebnar erk

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015