Tuesday, January 18, 2011

Pengangkutan di Kota Kinabalu

Sebelum ni jenuh survey nak cari kereta sewa
ialah patah kaki duk KK 3 hari kalau takde kereta kan
terasa mahal2 gak harga sewanya

ialah fikir nak naik kundasang nak gak cari kereta yang sesuai
tiba2 terfikir nak tanya long 
dan alhamdulilah kami dapat PINJAM kereta yang sangat best

masa tiba di airport tu terperanjat jugak bila Jeremy tunjuk kereta ni
dan bila naik gayat rasanya
tak pernah ibuayu naik Jip besar ni
dah lama2 sikit baru ok
tapi takde bonet
so tempat duduk belakang penuh beg lah


lega betul
asyik pusing2
senang mana2 nak pergi ..
rasanya area jalan kampung air dan jalan api2 tu entah berapa puluh kali tawaf..
sesat lain...jalan2 lain..
nasib baik kami ni memang dah biasa sesat
so takde tension sangat
ayahnas pun memang driver yang cool
luv u abang...


3 comments:

Nana said...

tu la mahai kan sewa kete
sy ni nsb baik abg ada kt sana
bole pjm kete dia

[-suziey-] said...

waaaa dh smpai kundasang..hehe best giler kan kt sana..pegi tgk lembu new zealand x? hehe mmg syiok la..kami relax je naik kancil g kundasang..hehe..minyak pn jimat

ibuayu said...

nana: betul tu

suziey : memang cari lepas baca blog suziey tu .tangkap gmbr lembu...kereta kami tu pun jimat sebab guna diesel..keh3

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015