Tuesday, March 30, 2010

Terlepas menjadi JUTAWAN

Ingatkan tarikh tutup 31 MAc ni rupa2nya 28 MAc
So berangan je lah nak jadi JUTAWAN
"
"


Dari mula contest ni sampai la ni..memang ibuayu tak submit pun satu borang..
konon2nya nak hantar banyak2 sekali..tapi apakan daya tak de rezeki..
Kalah sebelum berjuang
FRUST gak ni
ayahnas belum tahu lagi
dia kat selangor bawa team..(malam tadi siap pesan hntr esok (hr ni lah)

5 comments:

::Mamalyna:: said...

alerr kak, ruginye...ejan pun ada satu tak antar, ingatkan 31 mac sekali 28 mac...

~ Ibu ZAAZ ~ said...

tu namanya bukan rezeki kita ek? tak per. leh cuba lagi. keje betangguh elok dijauhkan ek? saya berpesan pada diri sendiri juga nih. he he

eynda said...

Rajin sis masuk contest macam ni....eynda kekadang tengok contest kena ada slogan bagai memang tak reti nak join...yg ni contest apa...

zaireey said...

tak apa kalau saya dapat nanti saya hulur sikit

AISYAH HANI said...

Rajin akak masuk kontes ye.. Tak pe la cuba lagi kat kontes yang lain lak..

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015