Tuesday, March 9, 2010

blog siapa ye

Ibuayu tak ingatlah..
sebelum ni ibuayu ada gi kat satu blog yg cerita gi Tanjung lumpur .beli kuih muih kedai mona kot yang sedap and murah..Puas ibuayu survey tapi tak jumpa..So kalau tuan punya blog tu baca rintihan hati ini bgtau ye..Ada sebab kenapa..nak gi cuti kat sana..nanti boleh cari kedai tu kat area mana..

5 comments:

a kl citizen said...

assalammualaikum ibu ayu

rasanya bukan kedai mona
tapi kedai mokna

jalan ke tanjung lumpur tu terus je naik flyover
kedai tu belah kanan

nak citer bebanyak pun tak reti sangat
tapi saya pernah juga makan di situ

@lfidah said...

salam..ada tugasan untuk ibu ayu..sila terjah blog saya...

ieyza said...

ibuayu...
nanti bg details yer kat email iza
ieyza83@yahoo.com

ibuayu said...

a kl citizen : tkasih ye kak..nanti ayu cari

@lfidah : nanti akak buat ye..TQ

ieyza : sukanya..tkasih byk2

ieyza said...

ibuayu...
jom join giveawy nie
tolong menolong yerrrr
hehehe
http://ieyza83.blogspot.com/2010/03/renims-giveaway.html
macehhh

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015