Sunday, March 7, 2010

Surprise..untuk Kak Long

Ptg jumaat kak long call..hari tu birthday dia..and dia kata sabtu dia nak outing..
So janji pukul 1.00 ibuayu akan ambil dia.
hari Sabtunya pagi2 lagi Long (ibu athilah) dah call nak gi Mt..nak surprise kan kak long..
So plan ibuayu kena gi beli kek .long beli KFC..
Dah ambil kak long..ibuayu keluar sorang2 gi beli kek..
lepas tu masukkan kek ke dalam bakul baju supaya kak long tak nampak..
Dalam pkl 3 ada org ketuk pintu..fauzan lari ke dapur..(tak tahu kenapa dia pulak yg terlebih..)
Suruh kak long buka pintu..(marahkan fauzan malas buka pintu...)
And then terkezut..bila tengok family dia datang...
Keh3 kak long dah terkena...
Suka dia..
Anyway..to kak long
happy Birthday ..Moga jadi kakak yang baik untuk adik-adik ..
and jangan mudah merajuk ye..




1 comment:

ima said...

happy birthday to kak long...moga sentiasa diberkati olehNYA.

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015