Monday, March 15, 2010

Merengek je kerjanya

Air mata yang asyik bertakung



Hari Sabtu kami gi Kuantan..
Tapi tak nak cerita pasal bercuti tu (kemudian ye)
Nak cerita pasal si Faiz kena demam...
Ptg tu masa sampai kat hotel rasa badan faiz panas..(hati ni dah risau dah)
Terus ajak ayahnas gi cari klinik..
Gi kata area masjid kuantan tu jumpa klinik Al-Amin..
Doktor check panas dia 38..
lega rasa tak panas sanagt..
Tapi semenjak hari tu hingga kini faiz asyik merengek je..
tido tak berapa lena
ada je benda tak kena
menangis tak keluar suara...
Aduhai..terasa sangat ibuayu diuji saat genting hendak menyiapkan asgmnt(keh3 siapa suruh siapkn last minute ye)

ni masa on the way balik melaka..tertonggeng tonggeng



6 comments:

[-suziey-] said...

get well soon faiz..sian nya ..sedih tgk anak demam

saya said...

alahaii..siannya baby faiz tak sihat ye. harap sekarang dah beransur2 sihat ye. orang dewasa pon kalau demam badan tak sedap lagikan kanak2 memang kompom le merengek. ibunya la kena tahan ye. hehhee.. apa pon salam jengah2 blog. have a nice day!

zh-ena said...

anak klu tak sihat dia punya ragam mmg uji kesabaran betul kan

Ain said...

kesiannya faiz...

budak2 kalau tak sihat mcm ni la...

cepat sembuh ya faiz...

salam kenal untuk ibuayu...

SUZIE APAI said...

ragam ank cenggitu la...kita syok nk jln, ank pulak deman la haper la...ank aku lagi la, muntah ajer kejernyer...ahaksss..

salam kenal..thanks jengah blog kita

a kl citizen said...

sian si faiz ya

harap2 dah bertambah baik

singgah jap ke blog saya ambik award maya

http://klcitizen.blogspot.com/2010/03/tangan-yang-memberi-lebih-baik.html

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015