Wednesday, August 12, 2009

Reading Lists Hilang

TOLONG MACAMANA NAK BUAT.READING LISTS HILANG LAK...MACAMANA NI..FRUSTNYA.IBUAYU SELALU GUNAKANNYA BILA NAK TENGOK MANA2 BLOG YANG DAH UPDATES..TENSIONNNYA..TOLONG YE BGTAU.

4 comments:

Eyna's said...

Smalam pun ada blogger ngadu blog list dia ilang... tapi smua tu tak lama...dalam shari dua je...pas tu ada smula....

Sy sendiri pun pnah tkena...tapi keesokannya ok smula....

ibuayu said...

Betullah eyna dia hilang sehari je esoknya ada balik..tq ye

~ Ibu ZAAZ ~ said...

ilang pasal tukar backgound ek? kalau tukar background memang slalu ilang tapi senang jer...add la balik link kat widget ( kat kawasan customize)pastu masa nak add tuh...klik tempat yang dia kata add blog yang kita follow. semua blog yg kita follow ada kat situ.

selamat mencuba. paham ke tak ek? arap paham la ek.

ibuayu said...

terima kasih ibu zaaz nanti kalau hilang lagi ibuayu try ye..

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015