Tuesday, August 11, 2009

Aku kecewa

Selama ibuayu berblog ni ibuayu tak pernah masuk apa-apa pertandingan dari blog-blog lain..tapi minggu lepas ibuayu teringin nak mencuba nasib masuk pertandingan ini.


Label Big Eyes Shop......ada siapa-siapa yang rajin nak mengira ...kalau tepat atau hampir-hampir tepat.....hadiah pencil case menanti anda.
(Tarikh tutup sehingga 9 Ogos 2009)

Setelah membuat tambah ,tolak,darab bahagi ibuayu menjangkakannya sebanyak 455...Jadi apabila keputusan keluar jawapannya ialah......dan nama pemenangnya ialah Ayu..jadi dengan terperasan sekejap terlupa nama kita ni ibuayu...keh3 ibuayu kalah..kecewanya...tak dapatlah nak menayang pencil box tu kat kawan-kawan sekolah..keh3 Untuk kak saahirsi.blogspot.com hadiah tempat kedua terhampir tak de ke

1 comment:

::It's Me:: said...

Salam perkenalan, baby tight dan legging yang comel dan cute…murah-murah jer
sila layari
http://www.mamalyna-eshops.blogspot.com

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015