Monday, August 3, 2009

Birthday Danish

Pada mulanya ibuayu takde plan langsung nak gi Kajang hari ni.Tapi sebab nek kiah beria-beria suruh datang and minyak kami disponsor oleh mak long so ayahnas yang telah digoda manja oleh ibuayu pun bersetuju..

So dapatlah kami bersama-sama meraikan majlis hari lahir Danish yang ke 5...Disebabkan birthday boy buat hal so acara pertama Makan dulu...dah kenyang baru potong kek sambil diringi petikan piano oleh ayahnas(tunjuk skill le)Akhir sekali acara magic show oleh kak ngah...






Faiz dan Hana



Di entry ni juga ibuayu nak ucapkan ribuan terima kasih pada noina ....(kenapa ye..biarlah rahsia hanya kami yang tahu .akak berjaya ina keh3)

5 comments:

wiyah79 said...

salam kak ayu..thx visit blog sy.. Sy mmg suka follow blog akak n kak rusiah sjk awal lg :)

ima said...

happy birthday buat danish...moga hidup diberkati olehNYA.

meriahnya majlis parti dia,siap diiringi ngan petikan piano lagi...

Rusiah_Hazri said...

kitorg ni mmg idola suma org..ha..ha..tak gitu k.ayu

MaMaSiTi said...

salam ibuayu.. tq jalan2 di blog MaMaSiTi..happy birthday to danish cute...

ahmad humairi said...

hepibedaytodanish
berkawan biar beribu, bermuasu biar tiada..

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015