Wednesday, August 26, 2009

Gunting Rambut

Ini first time faiz gunting rambut di kedai, jadi dah agak mesti dia buat perangai.Pertama dia tak nak orang yang baru kenal.Kedua dia mana nak duduk diam.

Mula-mula tu dia ikut je bila acik tu dah pakai apron muka dia lain macam.Kemana acik tu gerak dia akan ikut dan akhirnya rambutnya berjaya digunting dengan linangan air mata....

4 comments:

penjual lampin said...

JOM BERTUKAR KE CD....ADE STOK BARU,CANTIK DAN MENJIMATKAN

http://juallampinmoden.blogspot.com

Noina said...

salam ibu ayu..Faiz nangis yek..Nabila pun nangis gak masa 1st time potong rambut..huhu.. Agaknya takut kot faiz..rambut dah cantik2 kena potong yek..hehe..

ibuayu said...

noina:rambut dia berkerinting kat belakang tu yang akak potong..Keh3 lepas ni mesti faiz fobia bila gi kedai tu..

Ella said...

hi ibu ayu..

comelnya Faiz..kecik2 lg dah g gunting rambut..

my son yg dah 5 tahun tu pun sometime tak dok diam bila g gunting rambut..

hmm nak raya ni harus kena g repair rambut cepat2...

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015