Saturday, August 15, 2009

Keturunan siapa?

Kalau bercerita bab perangai fauzan yg negatif ayahnas selalu kata tu keturunan ibulah tu (maksudnya perangai ibu mcm tu..ni tak melibatkan nenek moyang)tapi satu hari tu ibuayu dapat mengambil gambar candid untuk menunjukkan yang fauzan tu banyak juga ikut keturunan ayahnas..keh3.

"
"
"
"
"
"
"
"



Ayahnas habit dia kalau tido mesti tutup muka..tak kiralah dengan bantal atau kain..and nampaknya si fauzan dah mula ikut habit tu...

Yang ni lak selitan aksi faiz yang semakin sibuk bekerja.

2 comments:

~ Ibu ZAAZ ~ said...

alaaa.....comeinya. rasa nak gigit pipi kontel dia tuh.

DearComel said...

salam,so cute..i ada nmpk kt satu blog u tanya psl legging.mebi blh visit blog saya ada legging utk bb boy.cute2,sesuai utk ur son.
www.dearcomel.blogspot.com

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015