Wednesday, December 3, 2014

Sanah helwa fauzan haikal

Alhamdulilah
hari ni genap fauzan haikal
15 tahun
sekejap je masa berlalu
masih terkenang saat mengandung dan
melahirkan dia
al maklum anak pertama
masuk hosp bila rasa sakit datang
kena tahan wad
lepas tu keluar hosp
boleh sempat gi mengundi dulu
kemudian masuk balik
kena duk lagi lama gak
dah ada tanda
masuk kamar bersalin
dah nak 24 jam x bersalin
lepas tu tengok jantung baby x ok
terus kena operate
bius abis
selama ibuayu kat hosp ayahnas x balik
kadang2 tido kat kereta
balik rmh nek kiah kejap2 utk mandi

bila ibuayu nak operate ayahnas xde
ayahnas gi mana
ayahnas gi mana
nek kiah ajak ayahnas balik rmh
nak goreng me
nak bg ibuayu makan
sebab kesian dah lama 
kat kamar bersalin
ayahnas memang xde pengalaman
ikut je
rupa2nya masa tu baby nak keluar
tapi bila kami keluar
ayahnas and nek kiah dah ada 
pkl 6.35 petang
terus nurse tolak ke wad
masa nak ke wad ni selisih dengan long
dia pun nak bersalin
tapi normallah
anak ke 3
sebab tu fauzan ada kembar
kembar dengan sepupu dia
nur amalia irdina
beza 4 jam
10 mlm
.......
untuk fauzan
dipanjangkan umur
dimurahkan rezeki
i menjadi anak yang soleh
menjadi insan berjaya di dunia dan akhirat


4 comments:

AMIIZAA said...

auntie mieja ucapkan happy belated birthday fauzan haikal :) semoga menjadi anak yg bijak solleh dan sentiasa dalam lindungannya, amin....

AMIIZAA said...

kak ayu, saya lupa hari nie 3/12 alahai...silap wish plak td....belum lg belated birthday fauzan:)

NzA said...

Selamat ulg thn Along Fauzan...moga menjadi ank cemerlang dunia akhirat...
Gudluck juga utk PT3...moga perolehi kecemerlangan....amiin.

LYAfrina said...

alhamdulillah...
dah jd anak teruna..
selamat hari lahir..
smoga terus berjaya dlm kehidupan..amin

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015