Wednesday, November 13, 2013

Kemudahan di IJN : TEMPAT MENUNGGU

Tempat menunggu kat IJN  ni ada banyak
Yang ni tempat menunggu 
setelah nek kiah masuk ke dlm OT

Ada 2tempat menunggu kat sini..
Satu area ICU
Dan satu lagi area CCU

Yg kat ccu ni besar sikit

Dan ada waris yang datang dari jauh
 tunggu and tido kat sini

Ada juga tempat menunggu kat  aras G
(area Lobby)
Yang ni ada tv
Kerusi urut dan luas
Sapa yg bawa anak elok duk bawah ni
Kalau bising pun tak pe

nama pun untuk pesakit jantung
untuk ibuayu yang first time datang sini pun rasa aman je







kemas bersih dan selesa 
kalau semua hospital mcam ni kan best



1 comment:

nik ros said...

kemudahan kat ijn mmg best. yg best byk tempat menunggu. ada wifi free lagi. sebab tu nik masa tunggu ayah kat ijn blh duk tunggu dari pagi sampai mlm. tapi sejuk yg teramat.pakai baju berlapis2 pun still sejuk..huhu

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015