Tuesday, November 26, 2013

Bila dah biasa jadi boss

Tajuk tak menahan...
Bukan bos ditempat kerja
Tapi jadi bos dlm kereta

Dah lama ibuayu x drive sendiri
Kalau gi jauh2lah
Dah selalu sangat duk sebelah driver

Sodap je berehat
Sodap je melantak
Dan driver penat memandu
Boss sebelah sedap je membuta hehehe

So bila kena drive sendiri
Mulalah cemas
Nak kena siapkan mental dan fizikal

Ayahnas gi UKM
Bawa budak bola hr ahad
Hari isnin pagi ibuayu drive sendiri ke nilai
Mula2 sopan gak bawa kereta
Lama2 dah dapat feel tekan lebih sikit

Tapi x le sampai lebih 140 huhuhu

Gambar selitan ni sebelum ayahnas gi kl tu
Masa ni kami gi org kahwin

Suka sangat sedondon
Tapi memang tak rancang tau
Bila dah keluar rumah baru perasan
Wrn sama lah hehe
Ini namanya sehati sejiwa




5 comments:

Emy Omar said...

Sedondon tu sehati sejiwa maknya kak Ayu..sweet sangat

aTieYusof Family said...

wah! sedondon lah kak..mmg sehati sejiwa lah tu..hehe..:)

lieyalatif said...

senang kalo boleh berdikari sendiri kan...lieya ni drive dekat2 berani laaa...jauh2 mule laa mengagau hahaahahah

ALoNa CintamaniszLite said...

selamat memandu jauh2, hehe..

kak...tu laa ye..keje cikgu ni kena bawak anak murid pi sana pi sini..bila ada perkara yg tak diingini berlaku...cikgu pulak dipersalahkan 100%.
Tanggungjawab jadi cikgu skang ni mcm dh lebih dari ibubapa sendiri pulak.

adianiez AIDA said...

yes, jadi bos la kita ibuayu. asben aida x bagi drive kereta dia. so jalan jauh aida jadik bos! yahooooo....

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015