Thursday, November 21, 2013

Dapat juga mandi di swiming pool

Faiz kan nak gi tema air legoland

Bila kata tak boleh dia pulak bagi kita idea

Ajak gi hotel yg ada swiming pool lak..
Siap kata dia nak belajar renang hehehe
Mcm2 lah faiz

So bagai tak menghampakan

Kita mandi pool depan rumah ya
Swiming lah sorang puas2


 Bukan gambar ni
Yang ni kat kedai fitness
Cari dumbell utk nek kiah

Model kecik ni sibuk nak cuba






Kami ni nama je cikgu
Tiap kali musim cuti sekolah
Kalau nak bercuti kena tengok jadual encik suami

Nasib baik ibuayu ni isteri mithali
Merungut dalam hati jelah

3 comments:

Emy Omar said...

Yeah..berendam depan rumah lagi bestkan Faiz.Lapar masuk rumah boleh makan2 lepas tu sambung mandi manda balik

ibuayu said...

Ialah emy..modal punx keluar..hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

adik sy kena jaga spm. thn lepas pn mcm tu. dia guru menengah rendah aje tp kena jaga spm. cikgu yg ajar spm...jaga budak exam pmr. Pandai ler dorang...ujung tahun nk pi makan angin.
Mmm..mcm tak kena aje, kan?? Sepatutnya cikgu spm tak leh keluar pi jaga budak exam pmr sbb dia kena laa ajar budak yg nak spm ujung tahun tu.
Tu laa...adik sy kata...seniority penting kat dlm institusi sekolah ni.

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015