Sunday, January 31, 2010

Masih keletihan

hari ni kuliah pertama ibuayu untuk sem jan ni ..
Fauzan and Faiz tinggal dengan ayahnas...
Tak import nek kiah pun..sebabnya ayahnas rela jaga anak2 bujangnya..
Oklah tu ..nanti bila game dah start baru panggil nek kiah.

Pagi2 bangun ibuayu dah goreng kuew tiaw utk diaorang ..tengah nak masuk kuew tiaw je gas dah abis...alamak cam na ni..nasib baik dapur elektrik masa belajar KSPK tu boleh guna lagi..so sempatlah masak....

Balik rumah pukul 4.00 lebih..letih rasanya esok dah nak sekolah ..ada majlis NILAM lagi...aduhai..rasa nak tido je...sabar2 tunggu malam ni dah nak senja...

3 comments:

a kl citizen said...

ibu ayu

assalammualaikum

moga Allah beri kekuatan dan kemudahan

hans said...

hahahha
moga anda lebih kuat menghadapi hari mendatang
den pun letih juga nih


maaflah kalau lari topik tapi nak minta tolong kamu vote entry saya yang bernombor 19 di blog www.denaihati.com

lebih mudah nak faham sila click entry ini dan harap sudilah vote entry no 19 saya tu..

terima kasih yer n promotelah dkt member2 sama suruh vote entry saya

naurah makwa said...

cian akak keletihan..banyakkan berehat yer

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015