Friday, February 5, 2010

Esok Sekolah...

Faiz sekali lagi kena selsema and batuk..
Tunggu ayahnas balik terus nak gi klinik..
Tiap2 bulan faiz mesti nak dating dengan doktor...
lepas tu terus balik rumah nek kiah...

Sebabnya
Esok sekolah ganti..
takde sapa nak jaga faiz....
Ciannya faiz...
Ibuayu kena gi sekolah dari rumah nek kiah..
Ayahnas??? dia tak de sekolah ganti tapi kena gi sekolah gak..
sebab ada kelas tamahan..ialah ajar darjah 6 kenalah berkorban....

Rasanya 2 hari tak dapat nak bertenet..
macamni rasa nak guna broadband lak...
Ada cadangan?????

2 comments:

h4ni3 said...

pakai broadband yg bestnya boleh di bawa kemana2
tapi kena byk2 sabar sbb selalunya line dia tersangattttlah lembab. huhuhu

ALoNa [CintamaniszLite] said...

anak sy pun esok kena gi skolah..utk cuti gantian CNY nanti.
Tp dorang tak belajar laa. Dorang ada wat merentas desa utk sukan thn ni.

Nak guna broadband mudah alih??..guna laa. Senang nak tenet kat mana2 ada coverage..

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015