Monday, January 20, 2014

Celebrate birthday BFF di Nasi Arab Damsyik

Sabtu lepas bff yati nak belanja 
Kami geng bff dia and suami

Harijadi dia
Dia yg belanja kami hehe
Syukran ya zilan hehehe

Kami gi lepas zohor
Memang kosongkan perut betul2
Ni kali ke dua mai sini
Makan Di nasi arab damsyik senawang

Alhamdulilah
Kenyang sangat
Tercapai hajat nak makan sama2 di sini

Hadiah belum cari lagi
Tunggu diorg free 
Nak beli sama2

Tq yati
Dipanjangkan umur dimurahkan rezeki






3 comments:

NzA said...

Nnyum.nyum.nyum...sedapnya. feveret kami sekeluarga tu.

Emy Omar said...

Restoran Nasi Arab Damsyik area Senawang dkt area rumah kitaorg kat Seremban tu kak Ayu..Rumah kitaorg area Burger byte sebelum petronas tu je.Nanti lps ni try mkn kat burger byte tu pula kak mmg best

nik ros said...

untungla akak.bday girl yg belanja.mkanan lak sedap

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015