Tuesday, September 17, 2013

Selamat Hari Lahir Faiz ke 5

Al kisahnya tarikh lahir faiz ialah
9-9
Tapi disebabkan masa tu nek kiah tak sihat
Maka ibuayu takde niat nak sambut
Walaupun potong kek je

So bila hari Ahad nak hantar nek kiah ke nilai
Terus ibuayu plan nak sambut kat sana
Ajak abang sekeluarga sekali
suka faiz bila tahu nak sambut hari jadi

lagi 2 tahu semua sepupu dia ada


walaupun sambut tergempar
sempat juga buat apa yang patut

KEK
tempah kat jiran sebelah je
tempah pun last minute
sebenarnya nak power rangers tapi takde 
upin ipin pun tekpelah

faiz redha je

sangat sedap
anak buah tengok semua puji cantik deconya
 kalau nak tempah boleh gi FB dina ya
boleh gi kat FB Khaidina Homemade Bakery



lepas tu rajin
buat goodies
simple2 je
tapi memang nak print sticker
kalau nak tempah boleh order kat ibuayu ya
heheh

ni  dia







 Bacaan Doa oleh ayahnas






Faiz dan Hanna


Faiz dan hadiah
Tq Mak long and Mak Ngah



alhamdulilah 
didoakan faiz dipanjangkan umur
diberi kesihatan yang baik
menjadi anak yang soleh
dan rajin belajar ya
tak mahu ngada2
tak mahu nangis2

3 comments:

Emy Omar said...

Happy Birthday Faiz comel..semoga terus membesar sebagai anak yang soleh dan menjadi kebanggaan keluarga ye sayang.
Pssst kak,kek tu comel tempah kat jiran sebelah rumah akak kat sini ke??

ayu Ismail said...

ya sebelah rumah taman ni..macam2 dia boleh buat .paling akak suka chese tart ..kalau pot luck bawa tu jelah kalau malas masak......

ALoNa CintamaniszLite said...

selamat membesar...jadi anak yg soleh..

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015