Thursday, September 5, 2013

Cerita tentang Kursus lagi..

Modul kursus memang seronok
perisian pun seronok
yang tak seronok 
line tenet yang menghampakan 
dahlah tak bagi kita wifi free
untuk kursus ni pakai pakej...
ada problem pulak tu.....
redha je...

hari ke dua sehari suntuk kami dalam dewan
bila kerja mengadap komputer masa berjam2 pun tak rasa



modul yang disediakan ibuayu dah belajar dulu masa KDP setahun
tapi ialah banyak yang dah lupa kau tak gunakan

hari ketiga tu kami buat presentation
ibuayu partner dengan kak Rudi
kakak yang ibuayu tumpang nak gi BP ni
dia memang pakar komputer dan perisian
dia yang banyak buat and cari bahan
best dengan kakak ni 
banyak yang ibuayu belajar
berkobar lepas ni nak beli alatan lengkap
aksesori  untuk laptop..
kak rudi ni beg laptop dai macam beg doremon
semua ada speaker pun ada tau

so alhamdulilah  kami selamat buat persembahan
Fasi pun ok je 
selesai majlis penutup kami bergambar
then lepas makan 
solat zuhur jap terus balik Melaka
ajak kak rudi singgah beli Nasi Beriyani Mad Syah
nasib baik ada lagi
puas hati dapat beli

dalam pkl 5 lebih sampai gak kat rumah
Alhamdulilah 
seronok kursus ni
ilmu dapat kawan dapat
makan pun dapat
lepas ni stand by na gi kursus KSSR lak
tak pernah gi lagi pun


3 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

sy ni tgk jer citer kawan2 berkerjaya gi kursus mcm2 jenis kursus. Baik keje gomen...keje swasta..separuh gomen..separuh swasta, hehe..

ALoNa CintamaniszLite said...

opps, lupa..
psl akak mintak share entry makan RM3 tu ok jer. Tp sebenarnya..takde laa menarik sgt pun..sbb jauh dari tempat tinggal akak.
Sdgkan orang Kamunting sendiri kata gi sana tak berbaloi..20 minit perjalanan..pi balik 40 minit..rugi masa..ntah apa2 lagi lah kalo nak mengondem orang, huhu..

nik ros said...

bestnyer. selain dapat ilu dapat kwn jugakkan.untung akak

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015