Sunday, September 22, 2013

Bayar RM 500 dapat Samsung S4

Murahkan kalau beli S4 cuma rm 500 je

Kat mana nak beli ya

Hehe
Sebenarnya ni pertukaran telefon dalam keluarga je

Ayahnas kan pakai S4
Ibuayu guna S2
Fauzan nokia je

So hari tu ibuayu bagi idea kat ayahnas
Ibuayu punya hp bagi fauzan
Bukan bagi percuma
Suruh dia bayar rm 200
Bukan apa supaya dia hargai barang yg dapat

Ibuayu lak ambil hp ayahnas and bayar rm 500
So ayahnas kena cari hp lain dengan modal rm 700 tu
Terpulang brp ayahnas nak tambah

Sebabnya ayahnas ni bukan suka ambil gambar
Hp dia selain tugas telefon
Ayahnas suka tgk youtube je
Jadinya dia memang perlukan skrin yg besar sikit


So macam belah bagi ayahnas setuju idea ibuayu ni

Dan hari Jumaat
 teman ayahnas gi beli

So pilih-pilih 
 fikir-fikir ayahnas ambil
Samsung mega


MAKA SEKARANG ni
Kami semua jadi keluarga samsunglah
Hehe

Lepas ni makin cantiklah gambar yang 
Ibuayu boleh tembak
Tak payah angkut DSLR

Tq abang..sayang ketat2

Rasanya dalam kami bertiga sapa yang untung

kenapa ibuayu berkenan dengan S4 ni
tentulah kamera nya yang sangat cantik
ibuayu kan kaki bergambar
sebab tu ayahnas follow je



Senyum tak perlu kata apa2 
Hehe

5 comments:

tenku butang said...

Follower ke : 338
Hai.. Salam Kenal..
done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang said...

waaa.. bestnya.. bayo rm500 je dapat S4??

ALoNa CintamaniszLite said...

amboii...pandai ye.

**Kak: sy dh try bbrp kali send komen tp mcm tak lepas. Tp kalo akak tgk mmg ada byk komen yg sama..delete kan ye..hehe.

adianiez AIDA said...

asben aida br beli s4 = rm2000+. samsung lama dia jual kat adik ipar aida rm350. aida setia lagi dgn note2...
kalu dpt s4 dgn reger rm500, best nyer. indah nyer dunia!!!

Emy Omar said...

Saya pun suka dgn camera S4..lebih cantik.Untung kak Ayu.Saya pakai S3 je huhuhu sama la suami Emy pun x berapa berfungsi camera pd hp nya.isterinya saja yang sakan bergambar hahahha

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015