Saturday, June 15, 2013

Pra Konvo OUM:Photo shoot di Bukit Supai

Entri terakhir tentang konvo ibuayu
nanti banyak-banyak part tentang konvo 
jemu lak orang yang membaca
macam kita sorang konvo
tapi kalau dah namanya blog 
ini tanda ingatan kita pada 
anak2 kita nanti

Ambil jubah hari khamis
Ambil gambar kat studio
hari Sabtu tengah hari
sedih tau masa ni
ayahnas tak balik lagi
so tak sanggup tanggung risiko
takut tak sempat ambil gmbr jubah kat KL
so cakap dengan cina gambar tu nak ambil sorang je
huhuhu

so petang tu lepas asar 
kami berempat dari kiri rusiah,kak su,ibuayu and aishah


berjanji untuk berphotoshoot di Bukit Supai
kameraman tentulah fauzan

mula2 risau gak hr macam nak hujan
tapi cuaca bagai mengerti kehendak kami
dah nak abis bergambar baru hujan turun
itu pun renyai2

so layan jelah gambar2 ni
bila dah tengok terasa cantiknya permandangan yang kami pilih
terpaku betul dengan keindahan alam ciptaan Allah.















8 comments:

nik ros said...

comel.siap ada sesi photoshoot lagi. best nyer kalau nik pun blh buat gini,,hehe

Nana said...

Cantiknya gamba konvo

ALoNa CintamaniszLite said...

bukit supai kat ner??
siap ada laut jgk..

ibuayu said...

Suka2 je..tapi ada teman sekepala tu yg menjadi

ibuayu said...

Tq nana..hehe

ibuayu said...

Bukit supai dekat kuala linggi...sini memang ada laut...

wantie said...

wah..best ni siap ada photoshoot korang yer. nape la dodulu tak leh terpikir. hahahaha..

tahniah sekali lagi yer

ibuayu said...

Tq wantie...hehe

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015