Tuesday, June 11, 2013

KONVOKESYEN: Menginap di Hotel Seri Pacific..ada kejakunan disini

Ramai kekawan dah pesan
kalau konvo nanti stay kat sini

Turun eskalator terus gi sebelah pwtc

So bila oum anounce  tarikh ibuayu konvo
teru call hotel booking 2 bilik

Kami sekeluarga and nek kiah

So sampai hotel pkl 3 lebih tu
kat kaunter memang sesak lah

Tapi diaorg buka banyak kaunter
so x lah lama sangat

First time menginap di sini
ibuayu duk bilik 2104 and nek kiah 2103



Memang rasa selesa and biliknya sangat cantik

Bila buka tingkap nmpk klcc dr bilik..

Wow cantiknya...

And nak tahu tak..
ada benda kelakar n kejakunan 

Hehe

Cari cerek air tak nampak pun
ayahnas kata kalau hotel biasa pun
mesti ada cerek air kan

So kebetulan masa keluar bilik
nampak housekepping 
tanya cerek 
ada tak
dia kata takde


Mlm tu bila kami tutup semua lampu
tiba2 ibuayu ternampak cahaya sebelah langsir tu

Suruh fauzan tgk apa tu

Sekalinya ada pintu kat situ

Ada iron board




Suruh fauzan buka pintu sebelahnya pula
ada minibar ada cerek juga

Gelak besar kami semua

Hahaha

toilet pun ada dua 
satu bath tub and  satu lagi shower
bilik kami satu katil besar dalam harga 210++ tak termasuk breakfast

memang syok lah kat sini
rasa nak return duk sini


3 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

takpe...pengalaman tu, kak..

ibuayu said...

Tulah belajar dr tak tahun kpd tahu ..hehe

nik ros said...

best biliknya. nampak mmg selesa

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015