Sunday, December 9, 2012

Pulau Pinang : Hotel Grand Continental

cerita pasal bercuti tak  abis lagi
***********************
 sambungan ke Penang

Jenuh jugak cari hotel kat penang ni
ibuayu suka duk area bayan lepas

tapi ayahnas nak duk area bandar ni

so follow jelah

kami kan tak booking hotel 
and hotel pun memang cr hotel budget je

tapi masa melilau cari tak jumpa hotel budget yang berkenan di hati

so trylah hotel grand continental ni
dan ambil family room pun rate nya masa boleh diterima poket 

hehe
tercapai impian faiz nak madi swimming pool

tapi tak pun ke pool mandi kat bath tub je
overall 
ok lah hotel ni
walaupun hotel lama
nama grand tapi bau karpet hotel lama maklumlah kan

kami lak duk tingkat 16 berderau jugak naik lif

sarapan pagi dia pun kira oklah




1 comment:

Cornelia Waldorf said...

Jemput join, blalalableh.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html. Hadiah terlalu hebatt Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015