Tuesday, December 25, 2012

Jom Teka

saja suka-suka

sempena birthday ibuayu 
and kerana terlalu menghargai apa yg ayahnas bagi


selalunya hadiah hari lahir ibuayu mesri lambat dapat

tapi tahun ni memang on time

dapat masa hari jadi tu


dan ibuayu tak pernah pun
dapat hadiahtarikh  tu sebplum ini

never and never

so sapa yg sudi jom cuba teka apa hadiahnya

takde syarat apa pun

cuma seorang boleh teka 3 kali di comment yg berbeza



hadiah pemenang
fm and keychain ya

sapa cepat dan betul
dialah pemenangnya

8 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

tudung
kek
bunga

hehe sha tryyy

Ibuhani said...

Cincin? Gelang? Rantai? Teka skali gus pn bolehlh ye......

Syuhada Salleh said...

ibu ayu bakal dpt anak ke? hehe

Karisma Izzah said...

Saya teka k...

Tudung

Karisma Izzah said...

cincin emas

Karisma Izzah said...

Dress peplum

nik ros said...

ala.tak ade hint , susah gak nak teka ni
tapi nik teka gak la maybe brg kemas atau baju atau handbag..hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

hadiah apa ye??
smart fon??

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015