Sunday, December 2, 2012

Perlis : Kuala Perlis

fauzan siap kata kuala perliskan dekat dgn langkawi

ckp dgn ayahnas dia mcm ok je kalau nak gi langkawi
balik hr lah

tapi ibuayu fikir sekadar beli coklat je tak payah lah

so lepas gi pdg besar mlm tu gi kuala perlis
nak makan ikan bakar..

ingat jauh dr arau ni
rupanya ikut highway dekat je

awalnya tak tahu nak gi mana
ada dua tempat medan ikan bakar
satu 
koma laut
rasanya tempat baru
satu lahi
medan kat jeti
yg ni nmpk ramai orangnya

tapi kami ke komalaut


kami pilih makan di kedai mona

makannya memang sedap 
tapi harganya rasanya mahal sikit





kat melaka lagi murah

hehehe


keesokannya kami lepas check out hotel plan nak ke alor star
tapi ajak ayahnas round kuala perlis dulu
dekat je pun

lepas tu singgah pekena laksa
tapi takde kaw sangat
kami berhenti pun buka kat betul2 kuala perlis tu



4 comments:

KM7 said...

seronoknya...
jom tukar link dlm blog list

Noli@Ibu Wafa said...

wah jln2 akhir tahun yer :)

salam kenal :)

ayu Ismail said...

KM7..jalan2 seronoklah mendobi je yg lemah

ayu Ismail said...

Noli: berjalan sebelum nak exam..salam kenal jua

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015