Friday, December 11, 2009

HaPPy BiRThdAy Fauzan (part 2)

Ni cerita hari lahir fauzan lagi

Sabtu lalu di rumah nek kiah ibuayu and long menyambut hari lahir fauzan dan amalia..tiada jemputan..hanya potong kek je
hadiah dari mak long

Hadiah kali ni dia minta helikopter kawalan jauh..harganya rm 100++...

Sebelum beli ibuayu dah cakap banyak kali fikir betul2 sebelum ni pun dah pernah beli kereta control,heli control lah tapi semua main tak lama sekejap je rosak.

Tapi dia kata kali ni dia jaga baik2..ibuayu pun dah tak tau nak cakap apa serah jelah kat ayahnas..(sebab duit ayahnas)
ni heli fauzan

malam tu seronoklah dia main dengan amalia (hadiah amalia tu kami yang belikan saiz heli dia kecik sikit..sebab sesuai kat indoor)

and seperti mana yang telah dijangka tak yah tunggu seminggu..esok paginya terus rosak..kipas heli tu patah....
Kami dah tak kata apa..nak marah pun tak guna

Malam minggu tu di Mahkota Prade main bowling.Ayahnas tak main lutut belum baik..Untuk dua game tu Johannya..Ibuayulah



5 comments:

naz ilyn said...

salam...dia dua orang tu kembar kerr??? sama jer...

ima said...

happy birthday to fauzan dan amalia...seronoklah budak2 bila dapat apa yang diingini...

izakhairi said...

happy birthday dari sis utk fauzan dan amalia...

ibuayu said...

naz ilyn: bukan kembar..sepupu je..tapi lahir pada hari yang sama di hosp yang sama beza 3 jam je waktu kelahiran mereka.

kak ima : thanks kak

izakhairi : thanks iza

Rusiah_Hazri said...

anak Ben 10 jugak ke?

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015