Thursday, December 17, 2009

Cirit birit

Sebenarnya minggu lepas dah bawa faiz gi klinik sebab cirit birit.Bila doktor bg susu isomil and air garam dia dah ok balik...Hari ni lak sekali lagi kena cirit birit and bila ada najis sikit pun faiz ngais begitu kuat sekali..

So petang tadi tanpa menunggu ayahnas yang belum balik traning ibuayu bawa faiz gi klinik..
Doktor tengok tak de luka tapi tang tu merah sikit..Doktor bagi air garam ,ubat sapu and susu similac..
Ni first time tengok susu similac khas untuk cirit birit...


Sebelum ni bagi faiz susu ANMUM asential..lepas ni tak tahulah nak bagi minum apa..Ada yang boleh tolong or ada yang mengalami masalah seperti ibuayu ni...

selitan gambar faiz yang turut sama bersorak apabila menonton bola sepak malaysia....

3 beranak yang tengah khusyuk tengok bola



3 comments:

hans said...

sis
saya rasa ada something wrong dkt susu atau bekas simpan susu tu
sebab family saya pun ada pengalaman macam tu
kitaorang simpan susu dalam tin then yg minum mesti cirit birit
mula2 ingat pasal susu tapi tukar susu pun jadi benda yg sama
tukar tin susu tu lepas tu okay
so maybe tempat simpan susu tu ada probs

a kl citizen said...

assalammualaikum

sakit2 pun semangat ya si faiz ni
semoga faiz cepat sembuh

NaNa YuSoF said...

akak org melaka ea..
saya pon... tp skrg tggl kt putrajaya sbb bekerja..
family saya kt rumbia, alor gajah..
akak dok msjid tanah ke??

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015