Friday, October 23, 2009

MY 1st Birthday BASH

Sempat lagi nak joint satu contest yang rasanya sangat sesuai untuk disertai.
Faiz pun baru menyambut birthdaynya pada bulan 9 yang lalu. So sebelum nak joint contest ni kenalah penuhi syarat-syaratnya...


Contest dari blog zh-ena

Contest nie dianjurkan sempena baby ena Umairah Zahrah yang akan genap 1 tahun pada 29hb October 2009 nie


Tarikh Contest : 16hb October 2009 - 23hb October 2009


Tamat penyertaan tepat pukul 4 petang

* Jadi Follower zh-ena dan add zh-ena dalam bloglist anda

* Letak banner di atas di sidebar blog anda dengan link ke entry ini

*Dalam entri itu, upload satu (1) gambar yang menarik dan cute ketika birthday

*Sila nyatakan nama si comel dan umurnya

*Bila dah siap, tinggalkan link entry anda di entry ini.

* Pastikan entry contest nie sticky mode sehingga 23hb October 2009


So ni lah gambarnya.

Nama empunya diri :

Muhammad Faiz Haikal Bin Mohd Nasri

Umur saya :

1tahun 1 bulan

5 comments:

[-suziey-] said...

good luck!!..hehe..

ok kita dh folo dh..hehe:D

chekgu BaniHassim said...

salam kak..
salam kenal..

masuk kontest la ni ek??
mmg pilihan gambar paling tepat...
kiutnye...

Chik Na said...

Cutenya faiz ..bercontest depan besday cake pulak tu

[-suziey-] said...

eh mcm dh tinggal komen tadi..xkuar plak..good luck faiz:)
kita dh add dh blog aawk :)

naz ilyn said...

salam... anak yang bungsu pun dah tiga tahun boleh ker nak join..?? tu pun birthday bulan 11 nnti.

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015