Saturday, October 24, 2009

Menang Contest

Tak sangka...rezeki si faiz rupanya contest last minute yang ibuayu sertai petang jumaat tadi menyebabkan ibuayu memenangi.... Scarf Halle Nano yg berharga RM60.00

Terima kasih sangat -sangat kepada penganjurnya zh-ena kerana sudi memberi hadiah kepada yang menyertainya....



Inilah ena dan itulah scarf nano yang ibuayu akan dapat..(tak sabar nak pakai)kalau yang lain nak tahu kebaikan bila pakai scarf nano
sila klik di sini

TERIMA KASIH ENA.................dan
tahniah juga kepada yang memenanginya..Suka betul ibuayu hari ni.
nilah gambar yang dipertandingkan



pemenangnya yang lain adalah

"
"
1. Ayu mama Aqil


3. Kak. Intan mama Arissa

maaf gambo arissa yg cute tu tak dpt nak amik
jd klu nak tgk sila klik pd name kak intan tu erk


4. Kak Rina mama Mirul




10 comments:

Ibuhani said...

wah menang ek....congrat ibu ayu :)

Chik Na said...

Tahniah ibu ayu dan faiz ..

adianiez AIDA said...

hai. takde cbox. so aida tulis kat sini. aida da follow ibu ayu. sebab sedang ronda blog kengkawan, terjumpa blogger dari melaka!! sama ler kita. kita exchange link yer...

http://adianiez.blogspot.com/

timasih.

ibuayu said...

adianiez : akak dah follow juga.Tq

Ibuhani and Ckek Na: terima kasih..rezeki faiz.Ibuayu yang dapat pakai.

ima said...

tahniah atas kemenangannya...bestnya kalau dpt jugak...

~ Ibu ZAAZ ~ said...

tahniah...murah rezeki dia. moga betambah murah rezeki. aminn

ibuayu said...

terima kasih ye kak ima dan ibu zaaz

zh-ena said...

tahniah kak ayu..thanks sbb sudi masuk contset yg ena buat :D

E.L.I.Z.A said...

mcm best je scarf nano tu..eli xpenah pakai scarf mcm tu, kononnya takut panas la kan..ni mst scarf tu xpanas..eli x baca pun lg kebaikan scarf ni..nnt nk baca la

CINTAMANISZ Lite said...

tahniah..skaf cenggini..akak pun ada satu tp beli set kat avon tu..hehe..

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015