Thursday, October 29, 2009

Kelas BI

Ibuayu ni bukan pandai BI.Grammar memang lemah..nak bercakap dengan org pun takut salah.Jadi selepas 3 bulan belajar kat IPGM ibuayu tercuit utk sambung belajar kelas BI

So ibuayu and the gang (kak ina,kak yati and suhailin ) daftar kelas BI. Bayarannya sangat berpatutan.Teacher kami ni pun seorang yang sangat komitment. Walaupun penat sebab lepas sekolah kena gi kelas BI tapi ibuayu rasa sangat seronok sekali.

Tempat kami belajar ni sebuah kedai buku.Deco dia sangat cantik and sangat kemas.
So hari Rabu 28 Oktober kami pun selesai sesi pembelajaran.Siap ada majlis minum teh lagi..
Terima kasih cik Azmi, kami seronok belajar dengan anda..

Kek yang disediakan oleh cik Azmi


sesi minum teh

DAri kiri: kak ina,kak yati,cik azmi and suhailin

ni lah kelas kami yang merupakan kedai buku.

6 comments:

a kl citizen said...

assalammualaikum

cantiknya kedai buku tu... etringin ada kedai buku cam gitu

Ibuhani said...

smgt yg patut dipuji.....keep it up ibu ayu :)

[-suziey-] said...

bagus...gigih blaja bi.hehe..
sedap la plak kek tu:p

Chik Na said...

macam sedap je kek tu ..

Chik Na said...

nampak best je kek tu ...

zh-ena said...

bagus la kak ayu siap belajar semula tu untuk tingkat BI

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015