Thursday, October 22, 2009

Cerita raya lagi

Dah lama nak tulis kisah ni tapi asyik tak kesempatan.Pada hari raya ke 7 bibik (mak saudara) telah mengadakan majlis khatam Al -Quran anak perempuannya ,Nazam dan sambut hari lahir Awatif sekali..Majlis tersebut sungguh meriah.Siap pelamin ,khemah,and BBQ. So layan gambar ye untuk mengalami meriahnya suasana tu.

Awatif,Bibik and Mak andak

Adik beradik mak

Ni budak kecik yang sibuk nak berNAzam sama

3 comments:

eynda said...

Nampak meriah :-)

CINTAMANISZ Lite said...

Hmmm..majlis khatam Quran ni boleh membuatkan kanak2 yg belum lagi khatam...bersemangat waja utk menghabiskan pembacaan al-quran..

BabyIbu said...

salam..saya tak jumpa post si comel berbaju raya..harap boleh kasi direct link kat blog saya..tq

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015