Monday, October 12, 2009

Drive Thru

Hari ni ibuayu betul drive thru di di setiap kedai yang disinggah di masjid tanah ni.
Nasib baik boleh drive thru .dengan faiz yang semakin melasak di dalam kereta ni bayangkan setiap kedai kena turun ..aduh letihnya..

Mula jam 6.00-7.15 pm


Mula-mula isi minyak...
kereta ni sebenarnya guna minyak p....... tapi disebabkan ibuayu belum lulus nak layan diri utk isi minyak so gi kat s.... yang masih ada pembantu pam..So dok jelah dalam kereta.( tak tahulah kenapa lak tak berani nak isi sendiri)

Nak photostat buku.
parking betul-betul kat depan pintu kedai COPYCENT.Panggil adik tu and minta tolong dia ambil buku yg nak photostat. Tapi tak tunggu pun..esok je ambil.

Nak order makan
Panggil je adik kat kedai siam tu dari dalam kereta and lepas tu order makan. Pesan nanti ibuayu datang ambil...Bila masa ambil tunggu je dalam kereta makanan pun sampai.

Beli susu faiz..
"
"
"
Yang ni kena turun sebab kedai ni apa2 punckena keluar ialah supermarket..mana boleh panggil-panggil.Bo layanlah jawabnya..keh3


Ni lah muka budak yang tengah cari idea nak buat apa lepas ni..Jeling ada makna tu.

2 comments:

IeYzA said...

sonok kan kalau hidop kiter nie ader org layan setiap masa...dok goyang kaki jer la...hehehe

ima said...

kalau dilayan memang seronok...tapi bila kena melayan anak baya faiz ni memang tak cukup kaki tangandibuatnya...lebih kurang anak kak ima lah ni...tengah lasak..

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015