Monday, October 19, 2009

Bila nak mula?

Masa SMP hari tu belajar 3 bulan tak yah gi sekolah .So tumpuan sepenuhnya untuk belajar.
La ni kuliah dah mula asigment dah dapat tapi tak mula apa2 lagi.
Modul yang dapat pun bersih je belum buka.

Tak tau bila nak mula....
* Pagi sekolah
*Petang ada kelas
* Malam pkl 8.30 dah tidurkan faiz ibuayu pun samalah beradu zzzzzzzzzzzzzzzzz.

Sapa yang nak disalahkan ...

Ingat bila buka laptop nak cari bahan tapi dah kerja lain lak
Asyik buka BLOG dan FB..........

Semoga mood belajar akan mula mendatang.....

5 comments:

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

mmg susah mood belajar nak dtg balik. saya plan nak sambung master bila balik Msia nanti. Tapi tak tahula mcmmana nanti sbb dah 3 thn relax kat sini. huhu

Chik Na said...

he he he biasa la ..bila nak kena baca buku tuk belajar mmg macam tu ..
Semoga mood belajar Ibu Ayu akan berkobar kobar nanti ..gud luck

Ibuhani said...

nak mula mmg susah.....tp bila dah mula....susah plak nak berhenti nanti....so slmt bljr ibu ayu!

ibuayu said...

Terima kasih ye Nuradyani,Chik Na dan Ibuhani

payarumput21 said...

Salam IbuAyu..

Hahahaha.. Sindrom yang sama melanda diri ini.. huhu..

:)

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015